Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αποστόλης Ντακούλας- Βασίλης Παπαδόπουλος- Στέφανος Μπασινάς
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δέχτηκε την πρόταση συμμετοχής στο Δημοτικό Συνδυασμό "Κινητοποίηση" για τον τόπο μας στο Δήμο της Χαλκίδας.
Πρόκειται για μια δημοτική παράταξη στην οποία συμμετέχουν με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες εργατικά σωματεία και μαχητικοί συνδικαλιστές που δώσαν και δίνουν αγώνες για το δικαίωμα στη δουλειά και για την αξιοπρεπή επιβίωση των πολιτών, στην Εύβοια.
Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Κώστας Κουλουρίδης, μαχητικός εργάτης, παλιός πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας.
Την πρόταση μετέφερε στον πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλη Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νομού Εύβοιας, Στέφανος Μπασινάς, στέλεχος της δημοτικής παράταξης.
Όπως ανέφερε ο σ. Μπασινάς, δεν συμμετέχουν κομματικοί σχηματισμοί στο ψηφοδέλτιο, πλην του Κινήματος Δεν Πληρώνω, με το οποίο, η εργατική τάξη και οι πολίτες της Εύβοιας, δίνουν κοινούς αγώνες εδώ και 5 χρόνια.
Από τη μάχη ενάντια στα διόδια, από  αγώνες ενάντια στην ανεργία και τις απολύσεις, σε κοινές συγκεντρώσεις στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας και στα διόδια Αφιδνών, Θήβας και Σχηματαρίου, με αποκορύφωμα την πολυήμερη κατάληψη του Νομαρχιακού μεγάρου της Εύβοιας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω και τα εργατικά συνδικάτα βρέθηκαν πλάι- πλάι στους ταξικούς αγώνες.
Σφυρηλατήθηκαν έτσι, ακατάλυτοι δεσμοί αγωνιστικής συμπόρευσης.
Με μεγάλη χαρά το Κίνημα Δεν Πληρώνω στηρίζει και συμμετέχει στο αγωνιστικό αυτό ψηφοδέλτιο.
Με την παρουσία του Αποστόλη Ντακούλα, εργάτη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος Δεν Πληρώνω και από τα πιό παλιά μέλη του Κινήματος, δίνουμε και την εκλογική μάχη  στο πλευρό των πιό μαχητικών και πρωτοπόρων εργαζομένων της Εύβοιας.
Ο αγώνας συνεχίζεται για την αποτροπή της επίθεσης των μνημονιακών κυβερνήσεων ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους.
Ένας αγώνας που θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ο ίδιος ο λαός γίνει αφέντης στον τόπο του, καταργώντας το κοινωνικό σύστημα εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  «ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu


  • Blog Archive