Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014



Το παρόν έδωσε στα δικαστήρια της Λαμίας ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μαγκούφης, εισηγητής της (ν)τροπολογίας Ρέππα, που καθιστούσε την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. Ο τέως βουλευτής, αφού απέτυχε να συνεχίσει την κοινοβουλευτική του καριέρα σαν υπηρέτης των μνημονιακών συμφερόντων και των μεγαλοεργολάβων, πήρε το δρόμο της ξενιτιάς. Έφυγε μετανάστης πολυτελείας στη χώρα της Frau Μέρκελ.
Η σημερινή παρουσία του στη Λαμία ήταν για να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για το ξυλοδαρμό της συναγωνίστριας και μέλος Πολιτικής Γραμματείας Σούλας Γαλάνη, από το Μώλο Φθιώτιδας (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ)

Ο κύριος Μαγκούφης διαμαρτυρόμενος για την αναβολή της δίκης πήρε πάλι το δρόμο του ‘’ξενιτεμού’’. 

Θα έχουμε τη χαρά… να τον ξαναδούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων την 26/2/2015.

Δεκάδες ήταν οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν πληρώνω, τόσο από την περιοχή της Φθιώτιδας, όσο και από την Αθήνα που συγκεντρώθηκαν για τη δίκη αυτή.


Κατά την έξοδο του βουλευτή και της κουστωδίας του, συνθήματα όπως:

‘’ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ’’,


‘’ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ’’,


‘’Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ’’,

δόνησαν την ατμόσφαιρα.

Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (STAR Λαμίας, Κανάλι ΕΝΑ, τοπικές εφημερίδες και blogs), πήραν συνεντευξη από τους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Προκλητικότατος ο τέως βουλευτής, απαίτησε τη συγνώμη της συναγωνίστριας Σούλας Γαλάνη, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και ισχυριζόμενος ότι ‘’όχι μόνο δε τη ξυλοκόπησε, άλλα και ότι εδάρει από αυτήν’’. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι σωματώσης και έχει ύψος 1,80, ενώ η Σούλα Γαλάνη, είναι 1,50 !!

Χαρακτηριστικά, η συναγωνίστρια Σούλα Γαλάνη, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι αισθάνεται θύμα βιασμού, όχι μόνο για τον ξυλοδαρμό που υπέστη, αλλά και για όλη τη πολιτική των μνημονίων που πιστός υπηρέτης τους, είναι ο Μαγκούφης.  
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.


KINHΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Καυτατζόγλου 8,  1ος όροφος
Πατήσια, 111 44, Αθήνα




  • Blog Archive