Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αξιότιμοι κύριοι,

Με μεγάλη έκπληξη σήμερα Δευτέρα 28/07 ανακάλυψα ότι την Παρασκευή 25/07 η τράπεζα σας έκανε αυθαίρετα ανάληψη το ποσό των...
1.365,11€ από τον λογαριασμό με νο.00089124865-0 που διατηρώ στην τράπεζά σας.

Το παραπάνω ποσό είναι το μοναδικό εισόδημα που έχουμε σαν οικογένεια με ένα ανήλικο τέκνο ηλικίας 5 ετών (στις 01/10) καθώς τα τελευταία 3 χρόνια είμαι άνεργη εκ των οποίων τα 2 ταυτόχρονα ήταν άνεργος και ο σύζυγος.

Αυτή την στιγμή σαν εισόδημα εισπράττουμε €250/μήνα από εργασία του συζύγου και λοιπά περιουσιακά στοιχεία δεν έχουμε. Για αυτό το λόγω δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατό να γίνει κάποιος διακανονισμός στην τράπεζα για να διευθετήσουμε κάποια χρέη που έχουμε από πιστωτικές κάρτες.

Με τα χρήματα που παρακρατήσατε προσπαθώ να καλύψω τις ανάγκες του ανήλικου τέκνου μου και αυτή την στιγμή μας έχετε δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα συντήρησης του.

Είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε να μπούμε σε κάποια ρύθμιση εφόσον φερθήκατε ανήθικα και τρέξατε να προλάβετε να τραβήξετε τα χρήματα από έναν λογαριασμό που μέχρι πρότινος δεν είχε ανοιχθεί στην τράπεζά σας (είχε ανοιχθεί στο Τ.Τ.)

Δεν μπήκαμε καν στην διαδικασία να τον κάνουμε ακατάσχετο γιατί δεν πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα φτάνανε σε αυτό το σημείο και έχουμε πάντα την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας και να πληρώσουμε το χρέος μας γιατί αυτό είναι το σωστό και το γνωρίζουμε, απλά όχι σε βάρος την καθημερινή συντήρηση του ανήλικου τέκνου μας.

Παρακαλούμε όπως άμεσα πιστωθεί στον λογαριασμό μας το παραπάνω ποσό που μας στερήσατε τόσο αβίαστα.

Σας επισυνάπτω τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνίουν την πραγματικότητα των όσων αναφέρω.

Αναμένω μία άμεση απάντησή σας, καθώς ο χρόνος περνάει και πραγματικά υπάρχει θέμα συντήρησης του παιδιού.

Με εκτίμηση
ΒΜ
  • Blog Archive