Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κατάσχεση σπιτιού για οφειλή 44.000 ευρώ από Ισπανική Τράπεζα...!!

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

Στο σφυρί βγάζει την μοναδική κατοικία δανειολήπτη , ανώνυμη τραπεζική εταιρία με έδρα την Μαδρίτη, που έχει εγκατασταθεί νόμιμα στην Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης για το διαμέρισμα που έχει στην κατοχή του ο οφειλέτης,.... το ακίνητο που εκτιμάται ότι αξίζει περισσότερα από 94.000 ευρώ, βγαίνει στον πλειστηριασμό για οφειλή που φτάνει τα 44.198 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός του συγκεκριμένου ακινήτου θα πραγματοποιηθεί από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στις 15-10-2014, με τιμή εκκίνησης τα 62.700 ευρώ (δηλαδή τα 2/3 της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου).

Αυτό είναι ένα μόνο και πρόσφατο παράδειγμα των βρόγχων που πνίγουν τα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ η κυβέρνηση διαρρέει το ένα σενάριο μετά το άλλο περί δήθεν ευνοϊκών ρυθμίσεων του ιδιωτικού χρέους. Ο πανικός που καλλιεργούν στην ελληνική κοινωνία, είναι τεράστιος. Μοναδική διέξοδος και μόνο για τα χρέη προς τράπεζες και τρίτους, ο νόμος Κατσέλη.

Σε πανικό και η κυβέρνηση που δεν κρατά σταθερή και ξεκάθαρη στάση για το τι πρόκειται να κάνει προκειμένου να διαχειριστεί το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού χρέους. 
 
 
 
https://www.facebook.com/groups/kinimadenplirono.eu/
 
  • Blog Archive