Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο μακροχρόνιος αγώνας μας, πέτυχε σήμερα ακόμη μια νίκη. Με την αναβολή της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο για τις 24.2.2015, ανοίγουμε την υπόθεσή μας ακόμα περισσότερο στην κοινωνία, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό των Αγωνιζόμενων Καθαριστριών.
 
Η ανακοίνωση του Συντονιστικού:


Ο μακροχρόνιος αγώνας μας, πέτυχε σήμερα ακόμη μια νίκη. Με την αναβολή της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο για τις... 24.2.2015, ανοίγουμε την υπόθεσή μας ακόμα περισσότερο στην κοινωνία.

Η Κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει την υπόθεση της Δικαιοσύνης σε πρώτο βαθμό (Πρωτοδικείο) που μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, να αγνοήσει το Εφετείο και να μεταφέρει την υπόθεση στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Εμείς σήμερα διεκδικήσαμε και πετύχαμε την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης. Στους επόμενους πέντε μήνες θα έχουμε την δυνατότητα, μαζί με επιστημονικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς κυρίως όμως μαζί με την κοινωνία και τους πολίτες να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο που θα υπερασπισθεί την αξιοπρέπεια της Δικαιοσύνης και το δικαίωμά μας στην εργασία .

Εμείς πιστεύουμε ότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι η απάντηση στην βαρβαρότητά τους. Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε τους αγώνες αυτούς και πρέπει η Κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες .

ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΡΑ !

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!




agwnkatharistries595.wordpress.com

Facebook // ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • Blog Archive