Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μετά τον νέο νόμο Σπίρτζη περί χιλιομετρικής ηλεκτρονικής χρέωσης των διοδίων που θα εφαρμοστεί κάποια στιγμή ενδιαφέρον έδειξε μέρος των ΜΜΕ για τη θέση του Κινήματος Δεν Πληρώνω πάνω σε αυτή την εξέλιξη.

Όπως πάντα τα μεγάλα κανάλια, ιδιοκτησίας μεγαλοεργολάβων, δεν κάλεσαν το Κίνημα να εκφράσει την άποψη του.

Το ίδιο και η κρατική ΕΡΤ που όταν έκλεινε οι εργαζόμενοι ζήτησαν και έλαβαν έμπρακτα με συμμετοχή στη περιφρούρηση της ΕΡΤ, νυχθημερόν,  την αμέριστη αλληλεγγύη των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Στον αντίποδα κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί της εκτός των τειχών Ελλάδας πήραν συνέντευξη στον πρόεδρο του Κινήματος , Βασίλη Παπαδόπουλο.

Το Κανάλι ΕΝΑ της Κεντρικής Ελλάδας στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων  και το Ράδιο Γάμμα της Πάτρας, στη πρωινή εκπομπή του, μέχρις στιγμής, παρουσιάζουν τις απόψεις του Κινήματος.

Οι κεντρικές θέσεις που εκφράστηκαν είναι ότι η χιλιομετρική ηλεκτρονική χρέωση των διοδίων δεν καλύπτει τις διεκδικήσεις του Κινήματος που εμμένει στη θέση για ολοκληρωτική κατάργηση των διοδίων, κατάργηση των συμβάσεων παραχώρησης και κατασκευή εθνικού οδικού δικτύου σύγχρονου και ασφαλούς από ένα δημόσιο φορέα ελεγχόμενο από το λαό.

Παρακάτω, δείτε τα βίντεο από τις σχετικές συνεντεύξεις.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΣΠΙΡΤΖΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 




Δείτε επίσης:

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

 

Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΡΙΔΗ - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ

  • Blog Archive