Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Εργατικό κέντρο Λάρισας: «Να καταργηθούν τα διόδια»

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 14, 2014

«Να καταργηθούν τα διόδια»

Ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου Ν. Λάρισας:
Τώρα που έπιασαν και οι ζέστες και θέλεις να πας για ένα μπάνιο με την οικογένειά σου, αυτό για πολλούς ανέργους και εργαζόμενους, είναι απαγορευτικό, αφού πέρα από την πανάκριβη βενζίνη, υπάρχουν και τα πανάκριβα διόδια, που έφερε η παράδοση της ΠΑΘΕ στους ....
επιχειρηματικούς ομίλους από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, βροντοφωνάζει. Φτάνει πιά! Πληρώσαμε και πληρώνουμε πανάκριβα για το οδικό δίκτυο. Υπολογίστε: Πανάκριβα διόδια. Από τη ληστρική τιμή των 1,60 €, κατά μέσο όρο, το λίτρο η βενζίνη, το 1€ είναι κρατική φορολογία και από το υπόλοιπο το 90% το καρπώνονται τα μονοπώλια του πετρελαίου. Ακόμα τους υπέρογκους φόρους που πληρώνουμε για αγορά αυτοκινήτου, για τέλη κυκλοφορίας, για ασφάλιστρα και τόσα άλλα. Δεν αντέχουμε άλλο! Είναι δικαίωμά μας και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους.
• Να καταργηθούν τώρα όλα τα ΔΙΟΔΙΑ και ο ΦΠΑ στα είδη πλατειάς λαϊκής κατανάλωσης, στο πετρέλαιο, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο νερό.
• Να μειωθούν οι τιμές στα εισιτήρια, στη ΔΕΗ, στα καύσιμα.
• Ενιαίος εθνικός, αποκλειστικά δημόσιος κατασκευαστικός φορέας που θα κατασκευάζει σύγχρονα, ποιοτικά και φθηνά έργα υποδομής για τις λαϊκές ανάγκες (δρόμους, κατοικίες, σχολεία, υγειονομικές μονάδες, κλπ).
• Να πληρώσουν την κρίση οι πλουτοκράτες που την δημιούργησαν. Να φορολογηθεί τώρα με 45% το μεγάλο κεφάλαιο.
  • Blog Archive